Services

Services

Dra fördel av vår expertis.

Värdefulla tjänster för processindustrins behov

På Alfotech är ordet "kundanpassad" en del av vårt DNA.

Vi erbjuder värdefulla tjänster som uppfyller processindustrins specifika behov och gynnar våra kunders verksamhet.
Vi prioriterar tre nyckelområden: slangmontering, svetsning och hårdmetallbeläggning.
Dessa tjänster utgör kärnan i vårt erbjudande och återspeglar vårt engagemang för innovation, kvalitet och kundnöjdhet.

Montering av slangar

Varje vecka monterar vi många unika slanglösningar i vår monteringsverkstad baserat på kundspecifikationer, både med och utan svetsning.

Vi känner inte bara till alla möjliga kombinationer och tekniska fallgropar, utan vi utmanar också din ursprungliga specifikation om vi ser ett bättre och mer värdefullt alternativ för dig som kund. 

Och som din pålitliga leverantör kan vi naturligtvis också återmontera slangkopplingar, vilket på lång sikt kan leda till betydande driftbesparingar och en mer hållbar produktion.

Läs mer

Svetsuppdrag

Vi utför alla typer av svetsuppdrag, både stora och små, och vi utgår alltid från dina exakta önskemål och krav. Våra smeder är alla certifierade inom svetsning och använder den modernaste utrustningen för ändamålet.

Om du har speciella hylsor eller gängor som vi inte lagerför, kan vi också bearbeta och svetsa dem på våra egna svetslösningar.

Peter's Week, avsnitt 4: Monteringsverkstaden

I det här avsnittet av vår videoserie Peter's Week tar vi dig med bakom kulisserna i monteringsverkstaden. Se en av våra smeder i aktion och hur tekniska komponenter svetsas samman för att skapa unika skräddarsydda svetslösningar.

Det är här magin uppstår!

Hårdmetallbeläggning

Med avancerad hårdmetallbeläggning förlänger vi livslängden på tekniska komponenter avsevärt genom att göra dem mer motståndskraftiga mot slitage och korrosion. För kunden innebär detta en betydligt bättre driftsekonomi samtidigt som stilleståndstiden och behovet av utbyte minimeras. 

Hårdmetallbeläggningen är lämplig för både nya och begagnade slitdelar som kolvar, fyllhuvuden, axlar och bussningar etc.

Läs mer
Har du några frågor?
Skicka ett snabbt meddelande till oss.

Betrodd leverantör till bland andra

Luk
Logga in

Ett fel uppstod!

Glömt lösenord

Ett fel uppstod!

Ett e-postmeddelande har nu skickats till dig med instruktioner för att återställa ditt lösenord.