Premier Is

Premier Is

Lars från Premier Ice ser flera fördelar med vår slangkonfigurator.

Smart, snabb & lätt slangkonfigurator

"Med Alfotechs online slangkonfigurator kan jag se i bilder vad jag lägger till i slangen och hur min färdiga produkt kommer att se ut. Det är smart, snabbt och enkelt."

Det säger Lars Rosenkrantz Holmgaard från Premier Is, som ofta använder Alfotechs online slangkonfigurator.

Med vår online slangkonfigurator guidas du steg för steg genom en rad val som visas i bilder. På så sätt kan du se din monterade slang innan du beställer. Det ger en snabb och enkel beställningsprocess.

"Jag tycker att slangkonfiguratorn är bra. Den ger mig full överblick över hela produkten. Det ger mig trygghet och jag undviker felbeställningar. Hemsidan är generellt lättnavigerad. Det går snabbt att hitta och beställa produkter precis när jag har tid och lust", säger Lars, som också uppskattar att han kan hitta sina fakturor online och efterbeställa tidigare beställningar. 

I vår webbshop hittar du tusentals produkter som du kan beställa när du vill. Om du är osäker på vad som är rätt lösning är vi alltid redo att hjälpa och vägleda dig. Självklart strävar vi efter att leverera dina produkter och lösningar så snabbt som möjligt.

Premier Is logo

"Jag har arbetat med Alfotech under de senaste 6 åren och har alltid varit mycket nöjd.
Alfotech förstår våra behov och kommer med bra förslag som optimerar vår verksamhet här och nu, men även på lång sikt.
Dessutom är de väldigt bra på att leverera. Jag har nästan alltid produkten dagen efter jag beställt."

Lars, Premier Is

Om Premier Is

Om Alfotech

Sedan 1933 har Premier Is levererat glass till danskar. De känner till danskarnas glassvanor bättre än någon annan.

2008 förvärvade Erhvervsinvest II K/S en majoritetsandel i Mejerigaarden med målet att stödja Mejerigaardens fortsatta tillväxt. Och Mejerigaarden växer fortfarande. Under 2009 förvärvade Mejerigaarden Premier Is, som nu är tillbaka i danska händer efter att ha ägts av schweiziska Nestlé under ett antal år. Produktionen av Premier Is har nu flyttat till fabriken i Thisted, som nu har totalt 300 olika produktnummer i produktion.

Premier Is är stolta över sina recept, innovativa produktutveckling och partnerskap. De anser att alla ska ha möjlighet att njuta av dansk glass.

Alfotech är ett danskägt företag som grundades 1984. Vi representerar flera internationella leverantörer av kvalitetsprodukter och lösningar som naturligtvis uppfyller industrins stränga krav. 

Våra kunder finns inom livsmedels-, läkemedels- och kemiindustrin i norra Europa. Vi importerar, utvecklar och tillverkar många av de komponenter som används i våra lösningar. Den kunskap vi har fått genom 35 års produktutveckling ger oss stor kompetens att hitta rätt lösning för din verksamhet.

Luk
Logga in

Ett fel uppstod!

Glömt lösenord

Ett fel uppstod!

Ett e-postmeddelande har nu skickats till dig med instruktioner för att återställa ditt lösenord.