DANÆG

DANÆG

Hårdmetallbeläggning gav bättre driftsekonomi.

Stora besparingar

Hårdmetallbeläggning har flera fördelar. Den minimerar inte bara risken för kostsamma produktionsavbrott, den förlänger också livslängden på viktiga slitdelar. Sammantaget får du en betydligt bättre driftsekonomi. Och det är just detta som är fallet med vår kund DANÆG.

Dion Nielsen från DANÆG i Roskilde säger: 

"Det lönar sig i det långa loppet. Vi gör betydande besparingar eftersom våra slitdelar håller längre. Vi behöver inte serva våra maskiner lika ofta och har därför färre produktionsstopp. Med andra ord: Det är en betydande ekonomisk vinst."

Företaget har haft många av sina slitdelar belagda av oss under flera år och har varit mycket nöjda med resultatet varje gång. På Alfotech arbetar vi med en av de ledande specialisterna inom hårdmetallbeläggning. Företaget är certifierat enligt ISO 9001.

Maskine til hårdmetalbelægning

Vad kan hårdmetallbeläggas?

Nästan allt.

Från nya till begagnade slitdelar som axlar, axelbussningar, säten och roterande delar samt kolvar och armaturdelar.

Beroende på komponenternas funktion används kromoxid, kromkarbid, aluminiumoxid, volframkarbid, nigrafit och flera andra som beläggningar. Om slitdelen är i direkt kontakt med livsmedel används FDA-godkända material.

Läs mer om hårdmetallbeläggning

Om DANÆG

Om Alfotech

DANÆG kan spåras tillbaka till början av 1895. Då hette företaget Dansk Andels Ægeksport och grundades för att ta hand om den växande exporten av danska ägg till England. DANÆG fick sin nuvarande form 2004 genom en fusion med svenska Kronägg.

Idag har DANÆG cirka 300 anställda och en årlig omsättning på 900 miljoner DKK.

DANÆG-koncernens mål är att lansera minst en ny, innovativ äggprodukt på marknaden varje år. Varje dag kläcks 750.000 ägg. Detta resulterar i många olika kvalitetsprodukter. Utvecklingsaktiviteterna samordnas i produktutvecklingsavdelningen på DANÆG i Roskilde.

Alfotech är ett danskägt företag som grundades 1984. Vi representerar flera internationella leverantörer av kvalitetsprodukter och lösningar som naturligtvis uppfyller industrins stränga krav. 

Våra kunder finns inom livsmedels-, läkemedels- och kemiindustrin i norra Europa. Vi importerar, utvecklar och tillverkar många av de komponenter som används i våra lösningar. Den kunskap vi har fått genom 35 års produktutveckling ger oss stor kompetens att hitta rätt lösning för din verksamhet.

Luk
Logga in

Ett fel uppstod!

Glömt lösenord

Ett fel uppstod!

Ett e-postmeddelande har nu skickats till dig med instruktioner för att återställa ditt lösenord.