Framgångsberättelser från processindustrin


AAK hamn
AAK kundcase

AAK

”Vi är mycket glada för samarbetet med Alfotech. De har förmått att framställa en slang, som passar till vår produktion, som vi inte har upp-levt några driftsstörningar med. Vinsten är dessutom att vi sparar mycket tid vid utbytena och servicetillfällen”, avslutar Steen Fammé från AAK.

Premier IS - Is mix.png
Premier Is kundcase

Premier Is

”Jag har samarbetat med Alfotech de sista 6 åren, och har alltid varit mycket nöjd. Alfotech sätter sig in i våra behov och kommer med förslag som optimerar vårt jobb här och nu men också på sikt. Däröver är de väldigt leverans säkra. Jag har i stort sätt alltid varan dagen efter som jag beställt den”, avslutar Lars från Premier Is i Thisted.

co-ro-prodmix2-min.png
CO-RO FOOD kundcase

CO-RO Food

"Teflonslangarna är kemikalieresistenta och tål vår rengöring. De är visserligen lite dyrare i inköp, men hållbarheten gör att vi snabbt tjänar i den extra kostnaden igen“, Rudi Hein, Maintenance Assistent, Tech på CO-RO FOOD A/S

Danæg - brune æg.png
DANÆG kundcase

DANÆG

”Det lönar sig i längden. Vi upplever en markant besparing genom att våra slitdelar håller längre och vi behöver inte genomföra service på våra maskiner så ofta och har därmed färre produktionsstopp. Med andra ord; det innebär en väsentlig ekonomisk vinst“, säger Dion Nielsen från DANÆG Products i Roskilde.

Cocio - Bo Boesen.jpg
Cocio kundcase

Cocio

Efter att Alfotech renoverade våra slitna stämplar byter vi packningar endast 2-3 gånger om året. Dessutom har vi använt samma stämplar i 5 år vilket har betytt en stor ekonomisk fördel för oss, vi kan varmt rekommendera Alfotechs hårdmetallbeläggning.“ Bo Boesen, Teknisk Chef, COCIO A/S

skaanemejerier_banner.png
Skånemejerier kundcase

Skånemejerier

“Med kvalificerad rådgivning från Alfotech får man en specialiserad partner, som kan finna den mest optimala kombinationen av pris, kvalitet och anpassning", säger Björn Eriksson, Head of Technology & Maintenance.