Framgångsberättelser från processindustrin


AAK havn.jpg
AAK kundcase

AAK - Produktutveckling skapade samarbete

”Vi är mycket glada för samarbetet med Alfotech. De har förmått att framställa en slang, som passar till vår produktion, som vi inte har upp-levt några driftsstörningar med. Vinsten är dessutom att vi sparar mycket tid vid utbytena och servicetillfällen”, avslutar Steen Fammé från AAK.

Premier IS - Is mix.png
Premier Is kundcase

Premier Is - få en överblick över dina produkter med vår online slangsamlar

”Jag har samarbetat med Alfotech de sista 6 åren, och har alltid varit mycket nöjd. Alfotech sätter sig in i våra behov och kommer med förslag som optimerar vårt jobb här och nu men också på sikt. Däröver är de väldigt leverans säkra. Jag har i stort sätt alltid varan dagen efter som jag beställt den”, avslutar Lars från Premier Is i Thisted.

co-ro-prodmix2-min.png
CO-RO FOOD A/S kundcase

CO-RO FOOD A/S

"Teflonslangarna är kemikalieresistenta och tål vår rengöring. De är visserligen lite dyrare i inköp, men hållbarheten gör att vi snabbt tjänar i den extra kostnaden igen.“ Rudi Hein, Maintenance Assistent, Tech. CO-RO FOOD A/S

Danæg - brune æg.png
DANÆG kundcase

Hårdmetallbeläggning - en ekonomisk och tidsbesparande lösning

”Det lönar sig i längden. Vi upplever en markant besparing genom att våra slitdelar håller längre och vi behöver inte genomföra service på våra maskiner så ofta och har därmed färre produktionsstopp. Med andra ord; det innebär en väsentlig ekonomisk vinst“, säger Dion Nielsen från DANÆG Products i Roskilde.

Cocio - Bo Boesen.jpg
Cocio kundcase

Cocio - Effektivitet och ekonomi i fokus

Efter att Alfotech renoverade våra slitna stämplar byter vi packningar endast 2-3 gånger om året. Dessutom har vi använt samma stämplar i 5 år vilket har betytt en stor ekonomisk fördel för oss, vi kan varmt rekommendera Alfotechs hårdmetallbeläggning.“ Bo Boesen, Teknisk Chef, COCIO A/S

skanemejerier logo2.jpg
Skåne mejerier kundcase

Skåne mejerier

“Med kvalificerad rådgivning från Alfotech får man en specialiserad partner som kan finna den mest optimala kombinationen av Pris, Kvalitet och Anpassning.