Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov
12-11-2020

Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov

Anpassade lösningar

Visste du att vi på Alfotech har en egen monteringsverkstad där våra certifierade svetsare sätter ihop och skräddarsyr lösningar efter dina behov?
 
I monteringsverkstaden kan vi bland annat:

  • Montera olika passningsstandarder för övergångsstycken från en dimension till en annan - enkelt och snabbt eftersom vi lagerhåller flera av produkterna
  • Utveckla och konstruera komplexa lösningar, t.ex. hygieniska snabbkopplingar för tömning av palletertankar
  • Konfigurera bälgslangar i rostfritt stål i flera storlekar

I Alfotechs lagerprogram ingår naturligtvis även flexibla rostfria bälgslangar från Ø8 mm till Ø200 mm. I vår monteringsverkstad kan vi konfigurera och svetsa på de kopplingar som passar din processanläggning. Naturligtvis använder vi backgas för optimal svetsning. Bälgslangarna i rostfritt stål är lämpliga för extrema temperaturer och tryck, vilket gör dem särskilt lämpliga för varmvatten och andra försörjningsinstallationer.

Rostfria bälgslangar:

  • Lämpliga för höga temperaturer upp till +200°C
  • Arbetstryck upp till 100 bar beroende på dimension

På insidan är slangen tillverkad av korrugerat rostfritt stål i AISI 304 eller AISI 321L och på utsidan är de täckta med rostfria stålflätor i antingen AISI 304L eller AISI 316. Slangen kan också beläggas med silikon om den ska användas i miljöer som kräver en hygienisk yta och med ett värmebeständigt skikt om skydd mot värmeytor behövs.

Läs mer om vår rostfri bälgslang

Bälgslang med fläta i rostfritt stål
Luk
Logga in

Ett fel uppstod!

Glömt lösenord

Ett fel uppstod!

Ett e-postmeddelande har nu skickats till dig med instruktioner för att återställa ditt lösenord.