Undvik skador genom att säkra upp din slangvinda
20-11-2020

Undvik skador genom att säkra upp din slangvinda

Produktinsikt

Använder ni idag automatiska slangvindor för lagring av spolslangar? Upplever ni då att välanvända automatiska slangvindor efter ett tag upprullas okontrollerat och ryckigt? I vissa fall kan det skada omgivande material - eller i värsta fall människor. Den automatiska upprullningen kan också slita hårt på dina slangar om de används ofta och körs över hårda golv när de rullas in.

Säkerhetsbroms för slangvindor

Genom att montera en säkerhetsbroms till slangvindan, kan du minska hastigheten och undvika skador. Du får också en längre livslängd på dina slangar där upprullningen blir mer skonsam. 

Säkerhetsbromsen är ett kit som består av flera delar. Det passar till populära modellerna AFT 1000-1100 AV samt 3500 AV slangvindor i rostfritt stål och kan eftermonteras på befintliga enheter eller monteras på nya.

Läs mer

Slangvindor i rostfritt stål

Se urval av slangvindor i rostfritt stål för bland annat rengörings eller trycklufts slangar. Slangvindorna finns för olika arbetstryck och i olika slangstorlekar. De finns med både fjäder och manuell upprullning.

Slangvindor i rostfritt stål

Kontakta oss för att få veta mer om våra säkerhetsbromsar eller slangupprullare i rostfritt stål

Kontakta oss om du vill veta mer om vår säkerhetsbroms eller slangvindor i rostfritt stål. Alfotech är ditt kunskapscenter för tekniska lösningar för processindustrin och våra kombinationsalternativ mellan våra slangar och slangvindor är många och kan alltid sättas samman för att möta din exakta driftssituation. Hitta våra många lösningar på hemsidan eller kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta den rätta lösningen för dig! 

Kontakta oss 

Luk
Logga in

Ett fel uppstod!

Glömt lösenord

Ett fel uppstod!

Ett e-postmeddelande har nu skickats till dig med instruktioner för att återställa ditt lösenord.