WarehouseWorker.jpg

Ny processutrustning i kölvattnet av servicebesiktningen?

den 5 juli 2022

Vi håller hjulen igång under sommarperioden

Sommarlovet är här och många har åkt på semester. Det är välbehövligt efter över 2 år med en utmanande pandemi. Trots säsongen är vi såklart fortfarande redo att ta emot beställningar – kanske behöver du ny processutrustning som slangar, axeltätningar eller beslag efter att ha granskat din processanläggning?

Vårt lager- och logistikavdelning har haft fullt upp med att fylla på lagret de senaste veckorna och som alltid har vår inköpsavdelning legat i framkant av förväntad efterfrågan, särskilt bland våra kunder inom livsmedelsindustrin och läkemedelsindustrin. Det är därför vi för närvarande kan leverera i flera av de mest populära produktkategorierna, inklusive till exempel:

Har du frågor om andra typer av produkter så är du självklart välkommen att kontakta våra säljkonsulter via e-post alfotech@alfotech.se eller telefon +46 (0) 406 450 071. De kan hjälpa dig med råd, priser och förväntade leveranstider.

Video flashback: Snabbguide till unionspackningar med filter

Under våren har vi fokuserat på unionspackningar med filter, en produktkategori som är särskilt populär bland de av våra kunder som har flera pumpar installerade på processanläggningen. I vår nyhetsartikel från mars gick vi igenom de  goda skäl att använda unionspackningar med filter, och i vår uppföljande snabbvideoguide från maj tittade vi närmare på vikten av maskstorlek för filtret och den primära användningsområden.

Andra nyheter