Leverantör till nyckelfärdiga tillverkare inom pharma

Med mer än 35 års erfarenhet inom processindustrin har Alfotech finjusterat sina specialkunskaper för att etablera starka partnerskap med ledande nyckelfärdiga tillverkare inom läkemedelssektorn.

Vi förstår komplexiteten i att leverera kompletta tillverkningslösningar som sträcker sig från design till färdigställande och uppfyller de höga standarderna inom läkemedelsindustrin.

Leverandør til turnkey.png

Förståelse, rådgivning och skräddarsydda lösningar

Vid nyckelfärdig produktion är det avgörande att förstå kundens unika behov. Vi har expertis när det gäller att omvandla komplexa specifikationer till skräddarsydda lösningar.

Vi förstår hur man ger råd och sätter ihop rätt lösning, med rätt produkter, i samarbete med dig.

Vår mångåriga erfarenhet bidrar till att du kan skapa de bästa förutsättningarna för specifika utmaningar som regelefterlevnad, produktionseffektivitet och kvalitetssäkring.

Filling maching - 555x555.png

Snabba leveranstider och flexibilitet

Som lagerhållande leverantör av industrislangar, kopplingar, slangkopplingar med mera för processindustrin förstår vi vikten av effektivitet i varje steg av leveranskedjan.

Med vårt effektiva lagerhanteringssystem kan vi säkerställa snabb leverans av beställningar, vilket är avgörande för våra kunders framgång.

Vårt omfattande lager innebär att vi ofta har de nödvändiga delarna i lager, redo för snabb leverans.

Vår förmåga att reagera snabbt på förändringar och leverera anpassade delar snabbt minskar stilleståndstiden och optimerar produktionsflödet.

Se vårt spännande videoavsnitt med Warehouse Manager Peter, som visar hur vi använder lagerhantering för att hantera produkter snabbt och effektivt.

Artikelbillede - Peter's week episode 3 (1) (1).png

Förstå utmaningarna för tillverkare av nyckelfärdiga produkter

Vi förstår de unika utmaningar som nyckelfärdiga tillverkare står inför, till exempel komplexiteten i hanteringen av leveranskedjan, behovet av att hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen samt kraven på hög kvalitet och effektivitet i produktionen.

Vårt mål är att erbjuda lösningar som hanterar dessa utmaningar och bidrar till en mer effektiv och kostnadseffektiv produktionsprocess.

På Alfotech står vi 100% bakom kvaliteten på våra produkter, både när det gäller kvalitet och efterlevnad av lagstadgade standarder.

Forståelse af Turnkey-producenters udfordringer.png

Brett utbud av premiumprodukter för läkemedelssektorn

Vårt omfattande sortiment av produkter är speciellt utvalda och utformade för att uppfylla de stränga kraven inom läkemedelsindustrin.

Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa slangar, inklusive silikon, PTFE (Teflon) och Pharmaslangar för att passa olika applikationer.

Dessutom erbjuder vi ett stort urval av kopplingar, synglas, AWH-ventiler och smutsfilter som garanterar kompatibilitet och prestanda.

Bredt udvalg af premium-produkter til Pharma-sektoren.png

Slangar och kopplingar för nyckelfärdiga tillverkare

Anpassning och teknisk expertis

Vår egen monteringsverkstad och avancerade tekniska kapacitet gör det möjligt för oss att erbjuda kundanpassade lösningar, inklusive unika slangkonfigurationer och specialkopplingar.

Med vårt effektiva lagersystem, expertråd och skräddarsydda lösningar är vi redo att möta de specifika behoven hos nyckelfärdiga tillverkare inom läkemedelssektorn

Tilpasning og teknisk ekspertise.png

Dokumentation och efterlevnad av standarder

Alfotech prioriterar efterlevnad av alla relevanta standarder och förordningar, inklusive EU:s farmakopé och USA:s farmakopé (USP).

Vårt engagemang för transparens och dokumentation säkerställer att varje leverans uppfyller nödvändiga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Vi uppfyller också all tillämplig lagstiftning om spårbarhet och tillhandahållande av relevanta deklarationer.

Documentation - Pharma page.png