Værksted - Svejsebillede 1(950x800px) (1).jpg

Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov

den 12 november 2020

Visste du att vi på Alfotech har en egen monteringsverkstad där våra certifierade svetsare monterar och anpassar lösningar som är skräddarsydda efter dina behov?

På monteringsverkstaden kan vi lösa uppgifter som:

  • Montera olika fittings standarder för adaptrar från en dimension till en annan - enkelt och snabbt, eftersom vi lagerför de många typerna av fittings 
  • Utveckling och design av mer komplicerade lösningar - t.ex. hygieniska snabbkopplingar för tömning av palltankar

...och rostfria bälgslangar konfigureras också på vår monteringsverkstad

I Alfotech's lager sortiment ingår naturligtvis även flexibla rostfria bälgslangar från Ø8 mm. till Ø 200 mm. På monteringsverkstaden kan vi konfigurera och svetsa de kopplingar som passar just till din processanläggning, där vi naturligtvis använder gas skydd för optimal svetsning. De rostfria bälgslangar är lämpliga för extrema temperaturer och tryck, vilket gör dem särskilt användbara för varmvatten och andra försörjningsinstallationer.

  • Lämplig för höga temperaturer upp till +200°C
  • Arbetstryck upp till 100 bar, beroende på dimension

 

 

 

 

 


På insidan är slangen tillverkad av korrugerat rostfritt stål i AISI 304 eller AISI 321L och på utsidan är de täckta med rostfria stålflätor i antingen AISI 304L eller AISI 316. 
Slangen kan också beläggas med silikon om den ska användas i miljöer som kräver en hygienisk yta och med ett värmebeständigt skikt om skydd mot värmeytor behövs.

Läs mer om vår bälgslang

Andra nyheter