Alfotech kundlösningar

Skräddarsydda lösningar för processindustrin

den 29 september 2021

Från skiss till "den saknade länken"

Saknar du rätt bit för att optimera din process? Då kan vi på Alfotech säkert hjälpa till. Skicka oss en skiss eller en beskrivning så beerbetar vi den för din helt unika lösning. Detta är redan en populär tjänst bland våra många kunder.

Arbetsuppgifterna är olika; från de mycket enkla övergångarna från en passningsstandard till en annan i kombination med skillnader i dimension och flöde, till mer komplicerade uppgifter som specialdesignade munstycken för kakproduktion; injektor för ölproduktion; ventiler för tankar - listan är lång.

Eftersom Alfotech har ett omfattande sortiment av tusentals rostfria beslag i många standarder och storlekar, kompletterat med ett brett utbud av specialdesignade beslag, är det en enkel sak för oss att sätta ihop en lösning för din specifika uppgift och ofta med en kort leveranstid.

När en lösning har definierats är det lätt för oss att välja de enskilda byggstenarna och sätta ihop dem på vår in-house monteringsverkstad, där våra högkvalificerade medarbetare kombinerar de enskilda enheterna till den kompletta lösningen. Allt svetsarbete utförs naturligtvis av certifierade svetsare och om det finns behov av tredjepartskontroll är det naturligtvis också en del av vår tjänst. Självklart håller vi också koll på komponenternas batchnummer, så att det också finns spårbarhet för lösningarna där det krävs, precis som det kommer att finnas möjlighet till materialcertifikat.

Om du har en uppgift där du vill ha vårt förslag, skicka ett mejl till oss eller ring +46 (0) 406 450 071 - så ger vi dig gärna ett erbjudande om hur vi kan lösa ditt problem.

Fittings av högsta kvalitet

Hos Alfotech är kvalitet vår högsta prioritet och därför levererar vi främst beslag i syrafast rostfritt stål AISI 316. Oavsett om du använder DS, SMS, DIN eller ISO standard, i din produktion är vi lagerförande i de flesta dimensioner och kan snabbt leverera böjar , T -stycken, muttrar, gängade beslag och mycket mer, med leverans samma dag.

Eftersom kvalitet är viktigt har vi också kontroll över ytjämnhet och livsmedelskrav för de flesta medier vid Ra <0,8 µm, men skulle du ställa större krav levererar vi läkemedelsindustrins beslag med.

Se vårt urval av beslag

Vi knyter samman dina processer

Oavsett om det är en komplex lösning som binder ihop dina processer eller om det är enkla komponenter, kommer vi på Alfotech alltid att försöka optimera våra förslag så att de uppfyller exakt dina behov. Vi har ett stort lager och har kort leveranstid för både unika kompositlösningar och komponenter. Om du vill höra mer, kontakta oss idag så erbjuder vi dig gärna den bästa lösningen.

Om du vill få ett besök kommer en av våra kompetenta säljare gärna att komma förbi.

Andra nyheter