Alfotech har alla tillbehör till ditt lågtrycksrengöringssystem
  • Startsida >
  • Nyheter >
  • Alfotech har alla tillbehör till ditt lågtrycksrengöringssystem
18-08-2021

Alfotech har alla tillbehör till ditt lågtrycksrengöringssystem

Våra kompetenser

Behöver du slangar, sprutpistoler, kopplingar, kompletta insatser eller munstycken för ditt lågtrycksrengöringssystem? Alfotech har ett brett utbud av kvalitetskomponenter i lager för direkt leverans!

Vi sammanställer individuella lösningar som passar just ditt system. Vi gör detta genom att kombinera alla de enskilda elementen. Från den förmonterade slangrullen till specialinsatserna med bara de munstyckslösningar som är optimala i din rengöringsprocedur.

Clean Wash slang för lågtryckssystem

Vår hållbara CleanWash-slang är speciellt utformad för rengöringsuppgifter med lågtryckssystem. Dessutom kan den konfigureras i både längd och kopplingar, så att den anpassas till ditt specifika system.

Läs mer om Clean Wash

Förläng slangens livslängd

För att uppnå bästa möjliga livslängd och styrka för slangen är de utrustade med kopplingar i rostfritt stål, vilket också innebär optimal hygien.

Övergången mellan den flexibla slangen och kopplingarna i rostfritt stål utsätts ofta för extra belastning. För att lindra övergången och förlänga livslängden, kan slangarna förses med ett skyddselement i gummi. Det isolerar och skyddar också operatören från värmen som kommer att genereras genom användning av varmt vatten.

Komplettera med våra lågtryckspistoler

Lågtryckspistoler för slanglösningar

Slanglösningarna kan naturligtvis kompletteras med en av våra lågtryckspistoler. Vi har ett brett sortiment som omfattar både den enkla kulventilen lösningen och den mer avancerade lågtryckspistol med backskydd.

Kulventillösningen är försedd med en skyddsfäste, medan lågtryckspistolen med returskydd kan säkerställa att den stängs mjukt. På så sätt undviker du vätska i slangarna, medan samtidigt skydda din operatör.

Se vårt urval av lågtryckspistoler

Gör rengöringsprocessen lättare med en svivel

Spollans med munstycken

Om du har uppgifter där sprutpistolen måste användas på många vinklar, är det en riktigt bra idé att montera en svivel mellan pistolen och slangen. Operatören måste därför använda mycket mindre kraft och det är mycket lättare att orientera sprutpistolen mot utrustningen som ska rengöras.

Alfotech har designat en snabbkopplingslösning baserad på DN-standarden för lågtrycksrengöringssystem. Här skyddas kopplingshuset med en vulkaniserad, mjuk och blå gummikrage som inte splittras eller faller av om kopplingen tappas. Samtidigt skyddar den också den utrustning som rengörs.

Kopplingsnipplarna (även kallade insatser) kan kombineras baserat på ett stort antal munstycken och munstycksskydd, som finns i olika färger. På så sätt kan de anpassas till rengöringsuppgifterna och det gör det lättare för operatören att identifiera och byta munstycke.

Se insatser och munstycken

Vi hjälper dig med den perfekta lösningen

Har du en uppgift som du skulle vilja sparring för? Vårt säljteam är alltid tillgängligt. I samarbete med kunden hittar vårt erfarna och innovativa team alltid den mest optimala och resursbesparande lösningen för dig.

Kontakta oss

Luk
Logga in

Ett fel uppstod!

Glömt lösenord

Ett fel uppstod!

Ett e-postmeddelande har nu skickats till dig med instruktioner för att återställa ditt lösenord.