Video snabbguide: Slangkonfiguratorn
20-06-2024

Video snabbguide: Slangkonfiguratorn

Guider & handledning

Har du någonsin satt dig ner med papper och penna och skissat på nästa slang till din processanläggning?

Ibland händer det att kunden har handritat måttskissen för att få processlangen med kopplingar installerad i vår monteringsverkstad. Det är inga problem med det. Men i de flesta fall är det snabbare och enklare att använda vår slangsamlare online.

Även om vår online slangkonfigurator inte är någon ny uppfinning (den fanns även på vår gamla hemsida) har den uppdaterats i och med lanseringen av vår nya hemsida.

Har du provat den?

Så snabbt och enkelt är det

I vår nya video snabbguide visar vi hur du snabbt och enkelt kan konfigurera och beställa din egen processlang via vår hemsida. Guiden omfattar alla steg från att välja typ av slang till att anpassa längd och anslutningar så att du kan få exakt den slang du behöver.

Kom ihåg: Om du inte vill ha en komplett slangmontering, utan istället vill beställa alla eller bara några av de lösa delarna separat, kan du alltid registrera dig som användare i vår webbshop.

5 goda skäl att använda slangkonfiguratorn

Collage av grafik från slangkonfiguratorn
  • Möjlighet att välja aseptiska kopplingar: Vår slangsamlare online ger dig möjlighet att välja aseptiska kopplingar, vilket är viktigt för processer där hygien och sterilitet är av största vikt. Dessa kopplingar säkerställer att ingen kontaminering sker under produktionsprocessen.

  • Kopplingsrotationer i 45 graders intervall: En av de nya unika funktionerna i slangkonfiguratorn är möjligheten att konfigurera kopplingsrotationer i 45 graders intervall. Detta gör det enklare att anpassa slangen exakt efter dina specifikationer, vilket i slutändan förbättrar installationens funktionalitet och livslängd.

  • Visa måttskisser för slangkopplingar: För att underlätta konfigurationen kan du se måttskisserna för slangkopplingarna i båda ändarna direkt på vår plattform. Det gör det enkelt att välja rätt komponenter och se till att allt passar ihop enligt dina specifikationer.

  • Gör en förfrågan eller beställ: När du har slutfört din konfiguration, oavsett kundstatus, kan du nu antingen välja att göra en förfrågan och få en offert eller helt enkelt skicka din beställning direkt.

  • Tillgänglig 24/7: Vår online slangkonfigurator är alltid tillgänglig, vilket innebär att du kan konfigurera och beställa dina processlangar exakt när det passar dig. Du behöver inte vänta på öppettider eller förlita dig på telefonsupport.

Om du har problem är hjälpen nära till hands

Kanske fungerar inte vår online slangkonfigurator för dig trots allt? Eller har du kanske en annan typ av slang som du vill fråga om? Vårt sortiment är brett och vi strävar efter att tillgodose alla dina behov.

Oavsett vilket är våra erfarna och duktiga säljkonsulter redo att hjälpa dig. De är dedikerade till att ge dig bästa möjliga service och se till att du får precis det du behöver. Skicka ett e-postmeddelande till forfragan@alfotech.se eller ring +46 (0) 406 450 071.

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina projekt!

Luk
Logga in

Ett fel uppstod!

Glömt lösenord

Ett fel uppstod!

Ett e-postmeddelande har nu skickats till dig med instruktioner för att återställa ditt lösenord.