ISAR vattenslang

ISAR WATER: Alfotech's nya allroundslang

den 18 maj 2021

ISAR WATER är Alfotechs nya slangtyp som har en lång rad funktioner. Slangen är optimal att använda i produktioner med många olika typer av vätskor. Dessa är kalla, varma och feta vätskor. Den lämpar sig därför i produktioner med allt från drycker till städuppgifter som kräver vätskor med olika temperaturer.

Flera färgval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alfotech bär ISAR WATER i två färger då många branscher till exempel väljer att använda blå slangar för kalla vätskor och röda slangar för varma vätskor.På så sätt uppmärksammas operatörer på att temperaturerna kan bli mycket höga.

En flexibel och smidig slang

ISAR WATER har alltså en bred arbetstemperatur - från -20°C upp till 100°C, och därför kan slangen givetvis CIP-rengöras.

 

 

 

 

 

 


Slangen är mycket flexibel trots sitt höga arbetstryck på 20 bar. Dess yttre yta är gjord av en blandning av NBR och PVC, vilket gör den extra slät och smutsavvisande. Inuti är den vit och slät och gjord av NBR, som klarar av att hantera feta produkter.

ISAR WATER följer givetvis gällande EU-förordningar (1935/2004 + 2006/2023) samt FDA för direktkontakt med media. Utöver de många funktionerna säljer Alfotech slangen till ett attraktivt pris.

Läs mer om ISAR WATER

Vårt breda utbud av slangar kan optimera dina processer

På Alfotech utvecklar vi ständigt vårt produktsortiment, och i det avseendet har vi valt ISAR WATER som en av de nya produkterna. Vi ser alltid till att vårt sortiment endast innehåller produkter av bästa kvalitet till överkomliga priser. Vi har ett av de största slangprogrammen för alla processer inom livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin och den kemiska industrin. 

Om du möter samma slangproblem dag efter dag i din dagliga produktion är du alltid välkommen att kontakta Alfotech. Med vår expertis inom processindustrin kan vi ge dig råd om hur du kan optimera din dagliga produktion med en eller flera av våra slangar. Vi vet vilka slangar som passar exakt din produktion.

Kontakta oss

Andra nyheter