Slangkopplingar på bordet

Återvinn och spara pengar på dina slanglösningar

den 26 november 2020

Vill du hålla jämna steg med den gröna utvecklingen och spara pengar på dina slanglösningar?


På Alfotech har vi under flera decennier utvecklat, designat och producerat slangkopplingar av högsta kvalitet. Förutom att uppfylla de många kraven på komponenter för processindustrin, kan våra slangkopplingar också återmonteras på nytt så att vi minskar förbrukningen av råvaror. Det ger både ekonomiska besparingar och minskar resursförbrukningen.

Enkel återvinningslösning som gör stor skillnad

På Alfotech har det varit naturligt för oss att återvinna några av de komponenter vi erbjuder våra kunder. Därför har vi också utvecklat en återvinningslösning för våra slangkopplingar. När slangarna måste bytas ut, kopplas kopplingarna av och skickas till vår monteringsverkstad. Vi återanvänder sedan slanganslutningen för en ny slanglösning och på detta sätt minimerar vi materialavfall.

Säkerhet framför allt

När vi återanvänder vår slanganslutning, ser vi alltid till att kvalitetskontrollera och trycktesta den färdiga lösningen så att din produkt alltid är av absolut bästa kvalitet.

Dessutom är alla våra AFT-slangkopplingar utformade med ett Inter-Lock-system, vilket säkerställer att slangkopplingarna inte lossnar på slangen. På detta sätt kan vi också hålla högsta säkerhetsnivå.

Slanglösningar med kort leveranstid

På Alfotech har vi ett stort program av slangkopplingar i standardstorlekar och typstandarder. Detta program i kombination med vårt stora urval av processlangar gör att vi snabbt kan leverera färdiga slanglösningar.

Du kan använda vår Slangsamlar och konfigurera slangar efter dina behov. Om du har speciella krav på utformning eller anpassning av dina slangkopplingar kan vi också hantera det på vår monteringsverkstad.

Andra nyheter