Nyheter


Håll dig uppdaterad med vår nyhetssektion där vi kontinuerligt fokuserar på de senaste produkterna, skräddarsydda lösningar, marknadstrender, berättelser från kunder och mycket mer.

valve-and-pipe-system.jpg

Optimera din produktion med detekterbara packningar

den 19 januari 2023
Är du nyfiken på detekterbara tätningar och deras roll i processindustrin? Här beskriver vi utformningen, användningen och fördelarna med detta viktiga tekniska tillbehör som ofta används i säkerhets-…
Läs mer
AG lynkoblinger.jpg

Känner du till kopplingar som kan bytas ut på ett ögonblick?

den 3 januari 2023
Snabbkopplingar används idag inom processindustrin i produktionsmiljöer med vätskor och/eller tryck. I vår nya miniguide om denna produktkategori kan du läsa om både typer och användningsområden samt…
Läs mer
collage-beverageplus-adapter.jpg

Med Alfotechs Camlock-adapter blir det enklare

den 8 december 2022
På Alfotech har vi utvecklat vår egen adapter för Camlock för DS/SMS/SAV-anslutningar och den löser ofta ett problem i våra kunders livsmedelsindustri.
Läs mer
pharmaproduction_1280x720px.jpg

Minimera risken för produktionsstopp efter nyår

den 22 november 2022
December månad står för dörren och det innebär den årliga servicekontrollen av bearbetningsanläggningen. Var förberedd och undvik risken för produktionsstopp efter nyår.
Läs mer
mockupafslangesamler.jpg

Snabb videoguide: Så här använder du Alfotechs online slangsamlar

den 8 november 2022
Med Alfotechs intuitiva slangsamlar kan du snabbt och enkelt montera din egen slanglösning online på begäran. Om du också använder ditt eget användarkonto kan du göra en beställning direkt.
Läs mer
welder-dark.jpg

Hur vi hjälpte innovativ kund med ett specialdesignat kokkärl

den 26 oktober 2022
Det senaste specialuppdraget för vår monteringsverkstad baserades på vår innovativa kunds egen idé. Men allt var inte lätt, enligt Martin, vår maskinist.
Läs mer