Nyheter


Håll dig uppdaterad med vår nyhetssektion där vi kontinuerligt fokuserar på de senaste produkterna, skräddarsydda lösningar, marknadstrender, berättelser från kunder och mycket mer.

video-thumb_uniongasketswithfilter_1280x718px.jpg

Snabb videoguide till unionspackningar med filter

den 10 maj 2022
Vad är skillnaden mellan mesh 20 och mesh 60 när vi pratar om unionspackningar med filter? Lär dig mer om den här typen av produkter via vår snabbvideoguide.
Läs mer
collage_dobbeltkappetslangetilolie_1280x720px.jpg

Case: Krävande uppgift för ledande ingrediensföretag

den 26 april 2022
Tillsammans med ett av Danmarks ledande ingrediensföretag sätter vi ihop en skräddarsydd slanglösning för deras krävande produktionsmiljö.
Läs mer
pharmaprod.jpg

Vår-guiden till aseptiska fittings

den 7 april 2022
Det kan vara en djungel att hitta runt de olika aseptiska beslag som passar för processindustrin. Vi tittar närmare på typer och användningsområden i denna vårguide.
Läs mer
Pakning-med-filter--collage.jpg

3 skäl att använda unionspackningar med filter

den 29 mars 2022
Skydd av pumparna på processanläggningen lönar sig i längden. Vi tittar närmare på de största fördelarna med att använda fackliga paket med filter i drift.
Läs mer
oilyfoodhose-onfloor.png

De mest sålda matslangarna för början av 2022

den 15 mars 2022
Nitrilgummi är hemligheten bakom de mest populära oljiga och feta matslangarna i vårt sortiment. Vi dyker in i årets bästsäljande hittills.
Läs mer
mockupsafhjemmeside.jpg

Ombokning online har aldrig varit enklare

den 2 mars 2022
Med introduktionen av 25 specialartikel-nummer i vår webshop gör vi ombeställning av förkonfigurerade slanglösningar till en lek. Vi avslöjar varför och hur.
Läs mer