premier-is-is-mix opimeret.png

Premier Is


”Jag har samarbetat med Alfotech de sista 6 åren, och har alltid varit mycket nöjd. Alfotech sätter sig in i våra behov och kommer med förslag som optimerar vårt jobb här och nu men också på sikt. Däröver är de väldigt leverans säkra. Jag har i stort sätt alltid varan dagen efter som jag beställt den”, avslutar Lars från Premier Is i Thisted.

Få en snabb överblick över din totala produkt med vår slanguppsamlare online

”Med Alfotech online slang program kan jag löpande se bilder, vad jag väljer för slang och jag kan se hur den färdiga produkten kommer att se ut. Det är smart, och lätt.” Det säger Lars Rosenkrantz Holmgaard från Premier Is, som ofta använder
Alfotechs online program för att beställa slangar.

Slang funktionen finner du, när du har loggat in på Alfotechs e-handel. Steg för steg blir du guidad genom olika val som visas i bilder. Där kan du se din sammansatta slang, innan du gör en beställning. Det skapar en säker beställning - enkelt och lätt.

”Jag tycker att slang programmet är bra, den ger mig full överblick över hur slangen ser ut. Det ger mig en säkerhet då jag ser hur slangen ser ut innan beställning, och undgår felbeställningar. Hemsidan är väldigt lätt att hitta på. Det gör det lätt att hitta och beställa de varor jag skall ha när jag har tid och lust”, säger Lars, som också uppskattar att han kan hitta sina fakturor på hemsidan. I Alfotechs e-handel finner du 3500 produkter som du kan beställa, när du har tid och lust. Om du tvivlar på rätt lösning, står vi alltid till din tjänst för att hjälpa dig, och vi levererar dina produkter och lösningar omgående från lager.

”Jag har samarbetat med Alfotech de sista 6 åren, och har alltid varit mycket nöjd. Alfotech sätter sig in i våra behov och kommer med förslag som optimerar vårt jobb här och nu men också på sikt. Däröver är de väldigt leverans säkra. Jag har i stort sätt alltid varan dagen efter som jag beställt den”, avslutar Lars från Premier Is i Thisted.

Ladda ner kundcase

Om Premier Is

Sedan 1933 har Premier Is levererat glass till danskarna. De känner danskarnas glass vanor bättre än någon annan.

År 2008 övertog Erhvervsinvest II K/S aktiemajoriteten i Mejerigaarden med det önskade man att stötta Mejerigaardens fortsatta växt och Mejerigaarden växer stadigt. År 2009 uppköpte Mejerigaarden således Premier Glass, som därmed är tillbaka i dansk a händer efter att ha varit ägt av schweiziska Nestlé. Produktionen av Premier glass är nu flyttad till fabriken i Thisted, som därmed uppnår 300 olika varunummer i produktionen.

Premier glass är stolta över sitt jobb, sin produktutveckling och sina samarbetspartner. De menar att, alla skall ha möjlighet att äta dansk glass.

Om Alfotech 
Vi utformar lösningar som skapar sammanhang. Genom att kombinera komponenter från erkända producenter och skapa unika totallösningar eller särskilda tekniska lösningar ger vi våra kunder trygghet samt produktionsmässiga och ekonomiska fördelar.

Alfotech kan leverera tryckprovs- och materialcertifikat, samt dokumentation för spårbarhet så att våra kunder uppfyller gällande lagstiftning.

Fokus på processindustrin
Våra kunder finns inom livsmedelsindustrin, samt inom den farmaceutiska och kemiska industrin. Alfotech importerar, utvecklar och producerar själva många av de komponenter som ingår i våra lösningar.

All den kunskap som vi har samlat på oss under 35 års utveckling av produkter ger oss den expertis som krävs för att hitta den lösning som passar till just ditt företag.

Andra kundfall