Tankbil med slanganslutning

NYTT hos Alfotech: Oily Food SPL Crush Proof-slang

den 17 mars 2021

Slangen för feta medier

Det är ett välkänt problem att slangar som används i områden med tung trafik ofta skadas av påkörningar, till exempel i samband med lastning och lossning av lastbilar.

Vi på Alfotech löser detta problem med vår nya Oily Food SPL Crush Proof-slang. I slangen har den vanliga gjutna stålspiralen bytts ut mot en plastspiral så att slangen enkelt kan återfå sin form efter oavsiktlig påkörning eller klämning.

Oily Food SPL Crush Proof-slangen är vit på insidan och blå på utsidan, och vi levererar den i storlekarna 1 ”till 4”.

Slangen uppfyller alla tillämpliga regler för direktkontakt med livsmedel och kan naturligtvis förses med kopplingar från vårt breda tillbehörssortiment.

Se slangen Oily Food SPL Crush Proof här

Alfotech har haft Crush Proof-slangar i vår produktportfölj i ett antal år och nu utökar vi med Oily Food SPL Crush Proof-slangen, som är lämplig för transport av oljor och andra feta livsmedel.

 

Visste du att du kan sätta ihop en slanglösning för just din uppgift?

Vi har gjort det ännu enklare för dig att konfigurera din specifika slanglösning!


Prova slangsamlaren här

 

Du väljer helt enkelt den slang som är optimal för uppgiften. När slangen väljs kommer du att guidas genom hela processen med val av mått, längder, antal och naturligtvis vilken form och kopplingar du vill ha i respektive slangändar.

När allt är klart kan du skicka förfrågan eller placera beställningen i korgen med ett enda klick, varefter du får en bekräftelse som beskriver dina val och svar från Alfotech.

 

Ska Alfotech hjälpa dig med den optimala slanglösningen?

Om du inte vet vilken slang som är optimal för just din uppgift är Alfotech alltid redo att tillhandahålla icke-bindande rådgivning baserad på vår erfarenhet och kompetens. Du är välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post om du vill höra mer om våra många alternativ för montering av slangar i speciallösningar. Vi hittar lösningen som optimerar och skapar största möjliga besparingar för din produktion.

Kontakta oss

Andra nyheter