20210531_140045 (2).jpg

Manuell 3-vägs ventil - din pålitliga lösning!

den 11 juni 2021

Vi finner ofta att den okomplicerade lösningen kan vara den mest pålitliga. Traditionen tro är de manuella 3-vägs ventil enkla i sin design, vilket gör den enkel att använda och lätt att rengöra.

 

 

 

 

 

 

Du kan få ventilen i storlekar från 1 ½ ”till 2”. Dessutom hittar de med antingen L- eller T-hål och naturligtvis med alla vanliga anslutningar. Dessa är till exempel svetssändarna; DS, SMS, DIN och Clamp, men vi utvecklar också enkelt en annan lösning för dig som bara rymmer ditt vätskeflöde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alfotech's 3-vägs ventil är designad i en hygienisk design. Den är tillverkad av AISI316L rostfritt stål och klarar arbetstryck på upp till 4 bar. Beroende på vilken typ av packning du väljer kan ventilen ha en arbetstemperatur på upp till +150 ° C. Packningarna levereras i EPDM, NBR eller Teflon.

Se våra 3-vägs ventiler

Utnyttja vårt kunskapscentrum

Genom nära samarbete med våra många kunder har Alfotech under årtionden byggt upp mycket kunskap inom de processer som används inom livsmedels-, läkemedels- och kemisk industri.

Därför, om du har en uppgift som du vill sparring och råd för, ger Alfotech gärna råd och inlägg. Våra råd har ofta lett till utveckling av helt nya lösningar, där fokus alltid ligger på att skapa optimeringar av dina processer. Sådana lösningar skapas genom nära samarbete mellan dig, oss och våra tillverkare.

När en lösning har skapats ser vi till att artikeln är tillgänglig med kort leveranstid, medan den naturligtvis stöds av nödvändig dokumentation. 

Alfotech återvinner

I våra lösningar tar vi hänsyn till att materialen kan återvinnas i största möjliga utsträckning. Detta är ett tillvägagångssätt som vi har använt i många år i samband med vårt mycket stora program av slangkopplingar. Återvinning av material visar sig gång på gång vara till nytta för både miljön och våra kunders ekonomi!

Kontakta oss

Andra nyheter