ISAR vattenslang
den 18 maj 2021

ISAR WATER är Alfotechs nya slangtyp som har en lång rad funktioner. Slangen är optimal att använda i produktioner med många olika typer av vätskor. Dessa är kalla, varma och feta vätskor. Den lämpar sig därför i produktioner med allt från drycker till städuppgifter som kräver vätskor med olika temperaturer.

Flera färgval

Alfotech bär ISAR WATER i två färger då många branscher till exempel väljer att använda blå slangar för kalla vätskor och röda slangar för varma vätskor.På så sätt uppmärksammas operatörer på att temperaturerna kan bli mycket höga.

En flexibel och smidig slang

ISAR WATER har alltså en bred arbetstemperatur - från -20°C upp till 100°C, och därför kan slangen givetvis CIP-rengöras.

Slangen är mycket flexibel trots sitt höga arbetstryck på 20 bar. Dess yttre yta är gjord av en blandning av NBR och PVC, vilket gör den extra slät och smutsavvisande. Inuti är den vit och slät och gjord av NBR, som klarar av att hantera feta produkter.

ISAR WATER följer givetvis gällande EU-förordningar (1935/2004 + 2006/2023) samt FDA för direktkontakt med media. Utöver de många funktionerna säljer Alfotech slangen till ett attraktivt pris.

Se ISAR WATER här

Vårt breda utbud av slangar kan optimera dina processer

Alfotech utvecklar ständigt vårt produktsortiment och här är ISAR WATER det senaste tillskottet i linjen. Vi lagerför ett av de bredaste slangprogrammen för alla typer av processer inom livsmedels-, läkemedels- och kemisk industri.

Har du problem med slangar i din dagliga produktion är Alfotech alltid redo för ett förpliktande samtal. Här kan vi ge dig råd om vilka av våra slangar som kan optimera dina processer.

Kontakta oss här

Andra nyheter