pexels-elevate-1267332.jpg

Leveranskapacitet är fullständigt avgörande i dagens läge

den 16 november 2021

Krisen i världens distributionskedjor märks av överallt, det påverkar våra kunder och även vår egen verksamhet. I många industrier, däremot, är leveranskapaciteten fullständigt avgörande vad gäller att ”hålla hjulen i rullning”, särskilt i mat- och läkemedelsproduktion. Produkterna i dessa kategorier är viktiga för våra kunder och är precis varför många av våra kunder lägger fokus på att anlita rätt utrustningsleverantörer till deras produktionsanläggningar som företrädesvis inte ska stå still.

Ny omgång ISAR WATER på lager

Som många andra leverantörer har även vi mött utmaningar i vår distributionskedja. Vi fokuserar däremot vidare på att upprätthålla vårt lager med produkter vi vet att våra kunder vanligtvis efterfrågar. Till exempel har vi precis mottagit en ny, extra stor omgång med tusentals meter av ISAR WATER varmvattenslangar.

Läs mer om ISAR WATER

Akut hjälp med nya slangar till stort danskt bryggeri

Det var under ett av hans dagliga kundbesök som en av våra tekniska rådgivare blev kontaktad av en av Danmarks största bryggerier. En slang i produktionsanläggningen hade brustit under CIP rengöringsprocessen vilket innefattar en genomspolning av lutlösning i hög temperatur – som tur var blev ingen skadad vid olyckan. Vi behandlade kundens beställning snabbt och inom loppet av en enda dag levererade vi nya CIP-slangar med presskopplingar som är baserade på vårt egenutvecklade InterLock-system.

Se vårt sortiment av presskopplingar med InterLock

Andra nyheter